Az AMP Robotics MI alapú hulladékválogatója

Az AMP Robotics startupja a közelmúltban jelentős tőkeinjekcióval folytathatja pályafutását. A startup egy mesterséges intelligencia alapú hulladékválogató rendszert fejleszt, mely jelentős előrelépés lehet a hulladékválogatásban.

Az AMP Robotics alapvetően 2 terméket fejleszt, egy hulladékválogató rendszert, mely az MI alapú képi feldolgozás terén tesz le újat. A másik irány pedig maga az a bármilyen futószalagra felszerelhető eszköz amely képes kiszedni a hulladékból a számára megjelölt elemeket.

Elbeszélgettünk kicsit erről az új megoldásról, megtudhatod miért olyan nagy dolog ez, szót ejtünk arról, milyen technológiát vált ez majd le a hulladékkezelés területén, illetve nagyvonalakban azt is elmagyarázzuk hogyan is működik ez az egész. Kattints a lejátszásra:

Összességében tehát nagy előrelépésről beszélhetünk, ha érdekelnek a részletek tekintsd meg a promo videót, amit itt meg is tehetsz.

Mit gondolsz a témáról? Fejtsd ki bátran a véleményed, főként ha szakértője vagy a területnek.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments