A legjobb vezeték nélküli porszívó teszt

A robotporszívók nagy népszerűségnek örvenedenek, egyre több háztartásban találunk ilyen automatizált takatrítógépeket. Már kezdtük azt hinni hogy ezzel elértünk a porszívózás technológiai fejlődésének csúcsára, de új divat hódít.

Ez pedig a vezeték nélküli porszívók világa. Ugyanúgy mint a robotporszívók esetében, itt is találunk támogatókat és ellenzőket. Kissé nehéz állást foglalni egy olyan témában mint a takarítás, hiszen mindenki mást vár el egy porszívótól.

Kinek való a robot és kinek a vezeték nélküli?

Egy 3 gyerekes családban ahol mindig ricsaj van van, meg a hagyományos felmosás nyomai kb 5 perc után eltűnnek, valószínűleg nem elégedettek a robotporszívóval. Itt bizonyára hasznosabb egy gyorsan hadba fogható vezeték nélküli porszívó.

Míg az menedzser aki egyedül, esetleg a párjával él, és kényesen vigyáz a rendre otthonában bizonyára nagyon is elégedett lehet egy automatikus eszközzel ami mindig rendet tart körülötte.

Vezeték nélküli porszívó teszt

A tesztet a YouTube-on találtuk, kiválóan bemutatja hogy milyen elvárásokkal állhatunk a rúdporszívókhoz.

A csatorna az Avis Express névre hallgat, a srác (valószínűleg Avis), mindenféle kütyüt tesztel, szóval van tapasztalata abban hogyan lehet felmérni egy ilyen eszközt, ezt a teszt is megerősíti.

A teszt lényege hogy az előre lemért pormennyiséget egyszerűen kiöntöd a padlóra, majd 1 menetben végigtolod rajta a vezeték nélküli porszívót. Ha ez megvan csak meg kell mérni a különbséget a kiöntött és a felszívott pormennyiség között.

Meglepően jó eredmények születnek, a tesztelt készülék közel 100%-ban összedik a koszt egy mozdulattal, kétségem sincs hogy a makacs foltokkal is elbírnak 2-3 körben. A tesztben Dyson, Dreame, Limmy Roidmi készülékek kerülnek összhasonlításra.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments