Milyen márkájú laptopot érdemes venni?

Használt vagy új laptop vásárlása esetén is felmerülhet a kérdés arról, hogy milyen márkájú laptopot érdemes venni. Hogy megtudjuk a választ, szavazást indítottunk. 

Neked mi a véleményed?

Szerinted milyen márkájú laptopot érdemes venni?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Nézz szét a laptop webáruházban!

Tapasztalatok:

Jellemzően a HP egyes típusainak javításával keresnek meg (pl Latitude). De ettől függetlenül szeretem a HP-t, sőt nekem is az van.

Pozitív csalódás volt számomra az AMD-vel szerelt Acer laptopok szokatlan fürgesége. Windows 7 alatt is 4 GB RAM-mal már egészen gyors gépet kaphatunk hétköznapi használatra.

AZ Asus inkább az olcsósága miatt népszerű, bizonyos típusai hozzák is az olcsóság hátrányait, de nem minden esetben van ez így. Szóval ha Asus akkor csak a 150.000+-os kategóriában érdemes nézelődni.
-HS


Az első laptopom egy HP Pavilion dv6 volt. Abban az időben egy elég jó, erős laptopnak számított. Eléggé strapabíró volt és minőségben/anyaghasználatban is prémium érzetet keltett.

A második laptopomat a Lenovo Ideapad 100-as szériából választottam iskolai célra. Minőségben és strapabíróságban nem a legjobb. Elég könnyen hajlik és viszonylag kis idő múlva az egyik zsanér kiszakadt a helyéről. Ha ki szerettem volna takarítani, vagy akármit is szerettem volna csinálni vele, akkor elég sok darabban szét kellett szednem hozzá.

Régebbi Lenovo Thinkpad-et szervizeltem és meglepően jól szerelhető volt. Az a modell i5-ös processzorral és 4GB RAM-mal volt ellátva. Véleményem szerint egy SSD hozzáadásával simán megállja a helyét még ma is. Persze nem játékra.

Nem rég megkerestek, hogy takarítsak ki és pasztázzak újra egy Toshiba laptopot. Nem egy mai darab volt, de nem volt olyan gyenge teljesítményileg. Csak annyit róla, hogy ehhez a művelethez apró darabokra kellett szedni a laptopot. Még egyszer nem szívesen hajtanám végre ezt a műveletet.

A 3 gyártó közül eddig a HP nem okozott még csalódást.
-RR

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments